Deze week in

Way Of Living

Aflevering 4

Loemas La Siësta

Spanje

Denia

Loemas gelooft dat elk gebouw een eigen verhaal vertelt. Oorspronkelijk geworteld in Den Haag, heeft Loemas haar horizon de afgelopen jaren verlegd naar de zonnige Costa Blanca. Onder de gedreven leiding van een ervaren team, blijft Loemas zich inzetten voor het transformeren van vastgoed met oog voor detail en duurzaamheid.

Vanuit een architectonisch perspectief onderzoekt Loemas bestaande panden, koopt ze en geeft ze een nieuwe impuls met een sterk doordacht Nederlands plan. Duurzame materialen, respect voor de omgeving en nauwe samenwerking met lokale overheden staan centraal in elk project.

Met een missie om te verfraaien en te behouden wat waardevol is, streeft Loemas ernaar om elk project tot in de puntjes uit te voeren. Of het nu gaat om renovatie of herontwikkeling, Loemas begeleidt elk proces van begin tot eind, zodat de realisatie aan de prachtige Costa Blanca moeiteloos en zorgeloos verloopt.

Flamengo Life

Nederland

Ben je klaar om de Flamengo infrarood saunadeken aan je leven toe te voegen? Geniet van de ontspanning van een sauna, gewoon bij jou thuis. Na een drukke dag biedt de deken de perfecte manier om te ontspannen en je energie weer op te laden.

In plaats van tijd en geld te besteden aan saunabezoeken, kun je dagelijks genieten van dezelfde voordelen met de Flamengo saunadeken. Deze innovatieve deken, een populaire trend in de VS, Australië en het VK, verovert nu ook Nederland.

Flamengo heeft de beste infrarood saunadeken op de Europese markt ontwikkeld, zodat jij de luxe van een infrarood sauna kunt ervaren, gewoon vanuit huis.

Satisfry Multicooker van Russell Hobbs

Nederland

Met de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker bereid je snel en eenvoudig de lekkerste gerechten. Deze veelzijdige multicooker heeft een royale inhoud van 5,5 liter en biedt 8 automatische kookfuncties, waaronder airfryen, bakken, braden, slowcooken, roosteren en grillen. Dankzij de dubbele warmtetechnologie worden gerechten gelijkmatig gebakken met weinig tot geen olie, voor een gezondere maaltijd.

Bespaar tijd en energie – de Satisfry is 76% sneller en 44% energiezuiniger dan een conventionele oven. Bovendien zijn de vaatwasserbestendige pan en grillplaat eenvoudig schoon te maken. Kook gezonder, sneller en gemakkelijker!

Ina Marcus Beelden

Ina Marcus, een beeldend kunstenares van ongeëvenaarde klasse, blijft consequent schitteren bij elke nieuwe editie van de Second Home Beurs. Haar kunstwerken vormen een perfecte aanvulling voor elke woning, inclusief die als tweede verblijf.

Met een meesterlijke hand vormt Ina Marcus bronzen beelden, die elk hun unieke persoonlijkheid en kleur krijgen door een zorgvuldige patinering. Elk exemplaar is een onvervangbaar kunstwerk op zich. Het zijn niet alleen de beelden zelf die haar vakmanschap weerspiegelen, maar ook de prachtige sokkels waarop deze meesterwerken rusten, die getuigen van haar ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Ina Marcus’ creaties zijn niet slechts kunstwerken; ze vertellen een verhaal, vangen emoties en laten elke ruimte tot leven komen. Een perfecte aanvulling dus op uw nieuwe woning of vakantiehuis.

Vorige slide
Volgende slide

UrbanSofa

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland

UrbanSofa, makers van het lekkere loungen.
Heb jij de banken, fauteuils en eetkamerstoelen van UrbanSofa gezien bij Way Of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om comfortabel loungen. Een UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Personaliseer je nieuwe UrbanSofa helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Je vindt verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt. 


Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!