Deze week in

Way Of Living

Aflevering 3

MEDLAND

Spanje

Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida
Medland heeft zich ten doel gesteld om de moderne nieuwbouw aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida bekend te maken bij een zo breed mogelijk publiek. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, slagen zij erin om vrijwel iedereen te bereiken die overweegt een huis te kopen in Spanje. Met behulp van het ervaren en deskundig team kan Medland kandidaat-kopers op afstand gericht kennis laten maken met woningen die het beste bij hen passen in de streek die hen het meest bevalt. Persoonlijke aandacht voor wensen en gedachten vormen hierbij de belangrijkste sleutel. Vanzelfsprekend kan de ideale woning alleen gevonden worden door ter plaatse te komen kijken en op die manier alle eerder verzamelde kennis te toetsen aan de werkelijkheid. De klanten worden gedurende enkele dagen rondgeleid langs de best bij hen passende woningen, terwijl op een unieke manier kennis gemaakt kan worden met de omgeving om een zo compleet mogelijke beleving te garanderen. Na het vinden van de droomwoning stelt Medland een team van deskundige medewerkers ter beschikking dat zorg draagt voor een perfecte oplevering van de nieuwe woning. Dit team staat ook steeds klaar om op alle mogelijke vragen een antwoord te vinden. Zowel voor als na de oplevering van de woning.
Vorige slide
Volgende slide

Studio de Blieck Marbella

Spanje

Marbella

Studio de Blieck is ervan overtuigd dat elke ruimte een eigen verhaal vertelt. Met het hoofdkantoor in Rotterdam als solide basis, breidt Studio de Blieck nu met trots haar horizon uit naar het zonnige Marbella. Onder de deskundige leiding van oprichters Bernadette de Blieck en Lotte Faassen, blijft het team ook daar toegewijd aan het creëren van gepersonaliseerde interieurs die de persoonlijkheid en wensen van de klant perfect weerspiegelen.

Van Nederland tot aan de Costa del Sol blijft de toewijding van Studio de Blieck onveranderd sterk. Deze nieuwe locatie markeert een spannend nieuw hoofdstuk waarin luxe en vakmanschap naadloos worden samengebracht. In Marbella biedt Studio de Blieck de mogelijkheid om, tijdens een vrijblijvend gesprek, te ontdekken hoe luxe woonwensen omgezet kunnen worden in een passend ontwerp. Het team begeleidt klanten bovendien van begin tot eind in het proces, zodat het ontwerp turn-key gerealiseerd wordt aan de schitterende Costa del Sol.

Bakker Campers

Nederland

Apeldoorn

Met een voorraad van minimaal 100 stuks vindt u bij Bakker Campers altijd de camper die bij u past. Campers zijn er in vele soorten en maten en ze verkopen uitsluitend topkwaliteit.

Voordat deze op hun showterrein geplaatst worden, wordt elke camper in de full service werkplaats uitgebreid geïnspecteerd, grondig gereinigd en indien gewenst vakkundig gerepareerd. Alle campers verkeren daarom zowel qua techniek als qua opbouw en interieur in topconditie. Bakker Campers is al méér dan 25 jaar veelzijdig, veilig en vertrouwd.

Asian Properties

Indonesië

Bali

Bali is een van de meest populaire bestemmingen in Azië voor toeristen, dankzij de prachtige natuur, rijke cultuur en het aangename klimaat. Het Le Modang River View Resort is een uniek gelegen vijfsterrenresort in ontwikkeling in West-Bali, gelegen in de regio Jembrana bij Perancak, langs een zijrivier van de LOLOAN-rivier. De regio Jembrana bloeit op en groeit snel, waardoor het een zeer aantrekkelijke locatie is om te investeren. Le Modang River View Resort biedt huiseigenaren de mogelijkheid om hun bungalow of villa te verhuren via de verhuurmogelijkheden die het resort biedt.

Asian Properties fungeert als de projectontwikkelaar van Le Modang River View Resort Bali en is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en -beheer en biedt tevens adviesdiensten aan voor de aankoop en verkoop van vastgoed. Het bedrijf is al actief sinds 2001.

Asian Properties is van van 4 tot 6 oktober te vinden op de Second Home Beurs in Den Bosch en op 19 en 20 oktober op de Second Home Beurs in Gent.

Nordiq

Zweden

Tällberg

 

 

Open je ogen. Je ziet de ongerepte natuur. Adem de schone lucht in.
Proef het frisse water. Luister naar de stilte. Geniet van de warme zomer en
witte winter. In Zweden beleef je elk seizoen intenser.

 

In Midden-Zweden, in de authentieke provincie Dalarna, ligt het Siljan meer. Spectaculair natuurschoon, glooiende heuvels en het pittoreske dorpje Tällberg. Dát is de locatie van het nieuwe PARQ project ‘Tallberg 4 Seasons’. Een uniek, kleinschalig project dat bestaat uit twaalf vrijstaande vakantiewoningen op eigen grond an de rand van het bos.

NORDIQ heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van grondprojecten en de bouw van vakantiewoningen-op-maat. En dit is de volgende stap: PARQ projecten waar jouw ideale woning al ontworpen en in sommige gevallen zelfs al gebouwd is. Er is altijd een woning die bij je past, de kosten liggen vaak lager dan bij een huis op maat en je kan nog sneller genieten van je eigen plek in Zweden.

Een spannend project? Zeker niet! NORDIQ neemt je alle zorg uit handen. Van kennismaken in Nederland tot oplevering in Zweden. Alles vanuit één organisatie, met bovendien één contactpersoon.

Heb je interesse en wil je zelf ook graag een eigen plek in Zweden? Klik op ‘Meer informatie’ om de website te bezoeken of neem contact op via verkoop@nordiq.eu. Daarnaast is Nordiq van 4 tot 6 oktober ook te vinden op de Second Home Beurs in Den Bosch.

NORDIQ laat je genieten van het pure leven in Zweden. Vanuit je eigen droomhuis, in ieder seizoen.

UrbanSofa/Bruuts

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland
UrbanSofa, makers van het lekkere loungen. Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.

Je vindt verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt. 


Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!