Deze week in

Way Of Living

Aflevering 2

Moraga Immo

Spanje

Costa Blanca als de Costa Cálida

Als een gerenommeerd en gecertificeerd makelaarskantoor, specialiseert Moraga Immo zich in nieuwbouw en herverkoop van diverse soorten woningen die voldoen aan de persoonlijke wensen van hun klanten. Klanten worden aangemoedigd om zich te laten verrassen door de verscheidenheid aan nieuwbouwprojecten, herverkoopmogelijkheden en luxueuze villa’s in de mooiste regio’s van Spanje. Zowel de Costa Blanca als de Costa Cálida bieden een uitgebreid assortiment aan woningen die geschikt zijn voor permanente bewoning, vakantieverblijf of investeringen.

Aangezien de aankoop van een woning in het buitenland specifieke eisen met zich meebrengt, zorgt Moraga Immo voor professionele begeleiding op een goed georganiseerde wijze, met als doel de aankoop voor hun klanten een aangename ervaring te maken. Moraga Immo staat bekend om hun vriendelijke en kwalitatieve aanpak en is toegewijd om klanten te helpen hun droom van een woning onder de Spaanse zon te verwezenlijken.

Moraga Immo garandeert een vriendelijke en kwalitatieve benadering, en ze staan klaar om je te begeleiden op weg naar het verwezenlijken van jouw droom van een woning onder de Spaanse zon.

Het gecertificeerde makelaarskantoor heeft registratienummer RAICV0076.

Vorige slide
Volgende slide

Erve Raewyck

Nederland

Radewijk

Erve Raewyck is een nieuw, exclusief vakantiepark gelegen in het schilderachtige Vechtdal, nabij Hardenberg en vlak bij de Duitse grens. Dit kleinschalige park biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een waardevolle investering in een prachtige, natuurlijke omgeving. Sinds de opening in 2022 verwelkomt Erve Raewyck gasten die samen met hun trouwe viervoeters willen genieten van een rustige vakantie, ver weg van de drukte en midden in de natuur.

Erve Raewyck onderscheidt zich door een speciaal ontwikkeld concept dat volledig is afgestemd op de behoeften van hondenliefhebbers. Dit maakt het park niet alleen een bijzondere bestemming voor vakantiegangers, maar ook een aantrekkelijke optie voor investeerders. Hier worden nu duurzame recreatiewoningen te koop aangeboden, waarmee u een interessant rendement uit verhuur kunt realiseren. Deze woningen combineren modern comfort met een ecologisch verantwoord ontwerp, passend bij de ongerepte omgeving van het Vechtdal.

Vorige slide
Volgende slide

Bakker Campers

Nederland

Apeldoorn

Met een voorraad van minimaal 100 stuks vindt u bij Bakker Campers altijd de camper die bij u past. Campers zijn er in vele soorten en maten en ze verkopen uitsluitend topkwaliteit.

Voordat deze op hun showterrein geplaatst worden, wordt elke camper in de full service werkplaats uitgebreid geïnspecteerd, grondig gereinigd en indien gewenst vakkundig gerepareerd. Alle campers verkeren daarom zowel qua techniek als qua opbouw en interieur in topconditie. Bakker Campers is al méér dan 25 jaar veelzijdig, veilig en vertrouwd.

D&D Second Home

Oostenrijk

Verschillende locaties

D&D Second Home, voorheen bekend als D&D Immobilien, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van recreatievastgoed in diverse Europese landen, met een bijzondere focus op prachtige locaties in Oostenrijk. Hun missie is om de klanten volledig te begeleiden bij de aan- en verkoop van recreatief vastgoed. Vanaf het allereerste begin van het koopproces tot aan de overdracht van de woning streven zij ernaar hun klanten te ondersteunen in elke fase. D&D verzorgt het contact met alle betrokken partijen, waaronder notarissen, accountants en andere stakeholders bij het recreatieproject.

Of u nu op zoek bent naar een gezellig chalet, een sfeervol appartement of een prachtige vrijstaande woning voor eigen gebruik of als investeringsobject met een aantrekkelijk rendement, D&D Second Home biedt een uitgebreid scala aan opties in de meest pittoreske en vooruitstrevende gebieden waar zowel zomer- als wintertoerisme gegarandeerd is. Bovendien presenteren zij regelmatig hun aanbod op toonaangevende beurzen, waaronder de Second Home Beurs. Als ervaren makelaar bemiddelen zij voor diverse partijen, waaronder projectontwikkelaars en particulieren. Of het nu gaat om de verkoop van een enkele vakantiewoning of van een compleet recreatieproject, ze staan klaar om u kennis te laten maken met onze uitgebreide dienstverlening.

D&D Second Home is van 4 tot 6 oktober ook te vinden op de Second Home Beurs in Den Bosch.

Vorige slide
Volgende slide

UrbanSofa/Bruuts

Nederland

Talloze verkooppunten in Nederland
UrbanSofa, makers van het lekkere loungen. Heb jij de zitbanken van UrbanSofa gezien bij Way of Living? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bankstel van UrbanSofa wordt helemaal naar wens persoonlijk voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek. De prijs is scherp en productie vindt plaats met aandacht voor mens en milieu. Ga je een bankstel kopen en heb je jouw favoriete model gekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan helemaal naar jouw wensen. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen.
Keuze gemaakt? Dan wil je de mooie banken, fauteuils, eetkamerstoelen en Bruuts tafels natuurlijk ook wel even in het echt zien! Je vindt verkooppunten door geheel Nederland dus ook bij jou in de buurt. 


Bruuts, Design By Nature.
Een eigen label voor de schitterende tafelcollectie van UrbanSofa. Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, met de unieke Configurator creëer je zelf je persoonlijke Bruuts eettafel. Je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot een stijvolle, ovale of ronde eettafel. Van Bruuts, voor jou! 


Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator.

Select de looks en wij regelen de rest!

UrbanSofa Outdoor loungebanken voor buiten, geschikt voor elke tuin en veranda!

Nooit meer sjouwen met tuinkussens! Deze vastgestoffeerde buitenbanken uit de UrbanSofa Outdoor collectie zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Door de vochtregulerende en ademende bekleding van het topmerk Sunbrella te combineren met het speciaal door ons ontwikkelde allweather comfortschuim is deze tuinbank bestand tegen alle weersomstandigheden! Hij kan hierdoor het gehele jaar buiten blijven staan. Je kunt je nieuwe buitenbank helemaal naar wens personaliseren, van opstelling tot stof! 


Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!