Deze week in

Way Of Living

Aflevering 1

OASIS LAGUNA by MEDLAND

Spanje

Costa Blanca

Oasis Laguna is een unieke investeringsmogelijkheid in El Raso, Guardamar del Segura. Deze moderne appartementen met een verleende toeristenvergunning zorgen voor een constante stroom aan inkomsten en potentiële waardestijging van onroerend goed. Het is gelegen naast het natuurpark Lagunas de la Mata en dicht bij de Middellandse Zee, ideaal voor toeristen, en hierdoor dus een toplocatie voor een ontspannende vakantie. De appartementen zijn volledig gemeubileerd met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, ondergrondse parkeergelegenheid en berging. Het complex beschikt over een zwembad, SPA-ruimte, sportschool, minigolf en speeltuin, wat de aantrekkingskracht voor vakantieverhuur vergroot. Het managementbedrijf van het complex regelt alles met betrekking tot de verhuur, inclusief schoonmaak, onderhoud, papierwerk, facturering en belastingaangifte. Dit project biedt een uitstekende mogelijkheid om van een belastingvoordeel te genieten. De kopers kunnen de btw, die is betaald bij de aankoop van de woning, verrekenen of zelfs terugvorderen.

Veluwepark de Bosgraaf

Nederland

Lieren (vlakbij Apeldoorn)

Veluwepark de Bosgraaf is een uniek vakantiepark waar natuur en avontuur hand in hand gaan. Gelegen te midden van de prachtige Veluwse bossen, is dit park de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen ontspanning en opwinding. Het park biedt een scala aan faciliteiten die jong en oud zullen bekoren, van goed onderhouden speeltuinen tot een verfrissend buitenzwembad en een levendig animatieprogramma. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders genieten van een rustig moment op het terras, omringd door de rustgevende natuur van de Veluwe.

De Bosgraaf biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties, die zorgvuldig zijn afgestemd op de uiteenlopende wensen van haar gasten. Of men nu kiest voor een authentieke kampeerervaring onder de sterren, de gezelligheid van een luxe glampingtent, of het comfort van een volledig ingericht vakantiehuisje, de mogelijkheden zijn eindeloos. De combinatie van luxe en eenvoud, stilte en vertier, maakt Veluwepark de Bosgraaf tot een geliefde bestemming voor iedereen die een onvergetelijke vakantie wil beleven in het hart van de Nederlandse natuur.

Vorige slide
Volgende slide

Dutch Rivièra

Nederland

Valkenswaard

Dutch Rivièra is, de naam zegt het al, een puur Nederlands merk, voortgekomen uit de rijke traditie van Janssen Westenberg Stofferingen in Valkenswaard. Dit gerenommeerde bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd, zowel particulier als zakelijk. De diepgaande expertise die is opgedaan in het stofferen van designmeubelen, met een focus op optimaal zit- en ligcomfort, vormt de basis van de hoogwaardige loungemeubelen van Dutch Rivièra.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor vakmanschap, combineert Dutch Rivièra de beste materialen met innovatieve ontwerpen, wat resulteert in loungemeubilair dat niet alleen duurzaam is, maar ook een verfijnde uitstraling heeft. Deze meubelen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort in hun buitenruimte, ondersteund door jarenlange ervaring en ambachtelijke traditie.

Vorige slide
Volgende slide

Happy in Florida

Verenigde Staten

Florida

Waarom Amerika….waarom Florida? Afgelopen jaar werden maar liefst 50.000 huizen verkocht aan buitenlandse kopers. Het aantal stijgt elk jaar. Interessant is dat deze buitenlandse kopers een duurder huis kopen dan Amerikaanse kopers, en, de gehele koopsom contant betalen.

U zult zeggen, waarom Florida? Florida biedt een uiterst gunstig belasting klimaat, nog afgezien van het feit dat de meeste kopers Florida’s sublieme klimaat verkiezen over elke andere bestemming. Florida heeft haar naam de “Sunshine State” oprecht verdiend. Directe vluchten zet Florida al direct op de kaart. De zon hebben we altijd en u kunt kiezen tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Het huizenbestand in Florida is, in welke prijsklasse dan ook uiterst gevarieerd, waardevast, en indien nieuwbouw, voorzien van de modernste “snufjes” wat betreft “Lifestyle” en woongenot. Er is altijd een koper! Verhuur mogelijkheden zijn er, als nergens anders. U heeft de keuze tussen puur eigen gebruik, of korte termijn verhuur aan de maar liefst 96 miljoen toeristen die jaarlijks Florida “overspoelen”, dan wel lange termijn verhuur aan families die Florida kiezen voor hun beroep.

Florida is uniek en niet voor niets, de meest bezochte bestemming in de wereld!

Volg ons op social media

Volg ons op social media en ontdek de mooiste plekken om te ontspannen, te genieten en te investeren!